Post by bankverlighcouppi on Feb 5, 2022 15:47:39 GMT -9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu seviyorum. Çok bağımlılık yapar. Tek sorun, yeni seviyeler için çok uzun sürmesi
Airplane Chefs - Cooking Game Arkadspel yjpx
Bu oyunu seviyorum ama bir şeyler yapmak için geçen süreye karşı yolcuların sinirlenmesi için geçen süre, zorlayıcı olmaktan çok stresli. Her zaman zaman yönetimi oyunları oynarım ama bu hiç adil gelmiyor.
Crazy Diner: Crazy Chef's Cooking Game Hileli Mod Apk indir - Crazy Diner: A Crazy Chef Adventure, oyuncunun restoranına gelen müşterilere
Airplane Chefs - Cooking Game આર્કેડ rjbn
Airplane Chefs - Cooking Game Arkadspel yjpx
Muhteşem bir oyun alınca yüklicem tavsiye ederim arkadaşlar
Oyundan gerçekten zevk alıyordum ama seviyelerin yarısına geliyorsunuz ve yükseltmek için mücevher satın almadan daha ileri gitmek imkansız. Ayrıca, tam tepsiyi geçmek üzereyken karakterler vazgeçiyor, bu da tepsiyi çöpe atmanız ve daha fazla para kaybetmeniz gerektiği anlamına geliyor.Oyundan gerçekten zevk aldığım için çok yazık ama artık oynayamıyorum
Yemək Yemək Oyunları Star Chef 2 1.2.1 MOD Sınırsız Pul
İyi oyunlar ama pişirme aleti almak için taş ödemeden bazı bölümleri geçemezsiniz.....
Arcade - Yeni Android Oyunları Için En Popüler - Apk AMP
Jeneratör : Ve Hack Bedava! 2021 - MrKingCoin
Airplane Chefs - Cooking Game şık Airplane Chefs MOD APK 3.0.2 (Unlimited Money) Özellikler: Unlimited Money Take Cooking Fever to new heights with Airplane
Oyun tamam, ancak Londra seviyesindeki tüm görevleri tamamlamak imkansız. Beş saniyede on tepsiyi temizledim ve çöp sıkıştırıcıya hiçbir şey atmadan gittim ama hiç kredi almadım. Destek almanın bir yolu yok. Sinir bozucu!!
Genel olarak Gerçekten iyi bir oyun. Hikaye yok sadece düz aksiyon. Tipik restoran ayarı değil. Sadece APP SUNUCUSU ÇÖKMELERİ nedeniyle 3 yıldız. Sürekli oynamanın tüm havasını bozuyor. Umarım o küçücük eklentileri sürüklemek yerine değiştirebilirsin, sadece tek bir dokunuş yapabilir.
Bu iyi bir oyun ama istenen mücevher miktarını kazanmak çok zor. Ayrıca, satın almak için öğelere dokunamadığım bir yere geldiği için oyunu kaldırmak zorunda kaldım. Şimdi bu oyunu yeniden kurmak için sahip olduğum puanları ve değerli taşları kaybettim. Tekrar olursa kalıcı olarak kaldıracağım.
İyi oyun ama ödüller çok az. Bir kumarhanesi olan Cooking Fever'dan farklı olarak, daha büyük miktarda madeni para veya mücevher kazanmanın bir yolu yoktur. Herhangi bir ilerleme kaydetmek için para harcamaya hazır olun.
Eğlenceli ama sinir bozucu. Süper eğlenceli bir oyun, ancak ağır yük çok yavaş ve ben oynuyordum ve rastgele sunucunun çöktüğünü oyunun ortasında beni attığını ancak yakıtı geri ödemediğini söyledi, bu yüzden şimdi birkaç saat beklemem gerekiyor. tekrar yeteri kadar yakıt alın...
Daha iyi olabilirdi ama ekonomisi çok cimri. Huzurlu bir saat için ödeme yapmayı bile teklif etmiyor gibi görünüyor
Evet uçak şefleri de yemek pişirme ateşi gibi bağımlılık yapıyor ama başka hiçbir oyun pişirme ateşi ile karşılaştırılamaz, akıllara durgunluk veriyor, burada dört yıldız verdim çünkü oyun yakıtla sınırlı, bu çok can sıkıcı bir durum. Sadece yönetimin hayranlarının karşılaştığı sorunları çözebileceğini derecelendirdim.👍
Oyun eğlenceli ama ilerlemek çok zor. Değerli taşları kazanmak çok zordur.
1945 Hava Kuvvetleri Uçak oyunları MOD APK
Oyun çok eğlenceli. Mücevherleri CF'deki kadar zor değil ama birkaç dezavantajı var. Yakıt yenileme çok zaman alıyor.Yakıt kapasitesini artırmayı veya yakıt yenileme süresini kısaltmayı öneriyorum.
Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games. Mod Apk MoneyAndroidGames · Faily Tumbler (MOD, Unlimited Gold Coins) is an excellent arcade game from
Airplane Chefs - Cooking Game እንቅስቃሴ ያለባቸው cbgt
Oyun süper eğlenceli ama yakıt can sıkıcı. Bir oyun oynamak için bu kadar beklemenize gerek yok. Ayrıca yükseltme yaparken sadece elmaslarla ödeme yapmanıza izin vermemeli çünkü o zaman nakit kazanmaya çalışmanın anlamı nedir? Her neyse, bu harika bir oyun ama bazı şeyler sebepsiz yere çok zor ve bu bende uygulamayı silmek istememe neden oluyor.
Harika bir oyun, bundan gerçekten zevk alıyorum, ancak daha fazla yakıtı daha kolay elde edebilmeniz veya daha hızlı biriktirebilmeniz gerekiyor! Sadece birkaç seviye oynayabilir ve tekrar oynamak için yeterli yakıtın olması için günün çoğunu beklemeniz gerekir. Yakıt sorununu sıralarsanız 5 yıldız yaparım, ayrıca yükseltmeler için değerli taşlar almayı da kolaylaştırır
My Home - Design Dreams Thông thường yyu
Çok güzel llllllllll
Eğlenceli bir oyundu, yaşadığım problem yakıtın birikmesini beklemek. Ayrıca, yükseltmelerin çoğu mücevherlerle birlikte olan ve çoğu zaman onları almak için kendi kişisel paranızı kullanmanız gerekecek olan mücevherleri biriktirebilecek bir şeye sahip olmalısınız. Oynamayı bıraktım, sinir bozucu oldu lütfen oyuncunun mücevher almasını kolaylaştırın
Yaklaşık iki haftadır oynuyorum. Oyunu beğendim ama oynayacak "yakıt" eksikliği gerçekten artık oyunu oynamak istemememe neden oluyor. Uygulama geliştiricileri, günlük ödülü ekstra yakıt haline getirebilir, halihazırda kazandığınız seviyeler için yakıtın yalnızca yarısını kullanabilir veya örneğin 20 dakika boyunca özel sınırsız yakıt çalıştırabilir. Mesele şu ki, bunu bizim için daha iyi hale getirebilirler, ama istemiyorlar ve bu üzücü, kullanıcıların iyi bir deneyim yaşamasını ve oyunlarını oynamasını istemiyorlar.
... basket the most dangerous game map of island cheap flight montreal london ... thelma tillery conversion from kg to n kcts chefs 2005 cook city wyoming
Bir aydır oynuyorum, 3 havalimanını tamamen bitirdim. Rahatsız edici bulduğum şey, günlük giriş ödüllerinden değerli taşları alamamanız. madeni para veriyor, orada sorun yok ama mücevher almanız gereken gün geldiğinde, sadece bir sonraki güne atlar ve bunun yerine size madeni para verir. Mücevherler için ödeme yapmanızı istedikleri zaten belli ama bu sadece yanlış reklam.
Bu oyun eğlenceli ve bağımlılık yapıyor AMA oynayabileceğim seviyelerle sınırlı olmak çok sinir bozucu. Her seviyede oynamak için 2, 5 veya 10 gaz kullanmanız gerekiyor ve bir seferde maksimum gaz sadece 50'dir. Bu olmasaydı oyuna 5 yıldız verirdim.
Bu oyun çok maliyetlidir, her oynadığınızda verilerinizi koymak zorundasınız. Ve ek ücretler şimdi onu kaldırıyorum!
Bu oyunu seviyorum ama seviye 50 yakıt başına maksimum 10 yakıt saçma. Sadece 5 tüp çalabiliyorum, sonra yakıt ikmali için 5 dakika beklemem gerekiyor.
Cooking Chef oyunuyla çılgın bir pişirme yapımına giriş yapıyor ve yiyeceklerin zaman yönetimini yaparken aynı zamanda RPG ögelerinin de
Oyun çok bağımlılık yapıcı ve eğlenceli, ancak 1. seviyede çok fazla yiyecek maddesi var ve yakıt satın almak biraz hileli, bunun dışında, yakıt beklemekten veya para harcamaktan çekinmiyorsanız eğlencelidir. oyun
Çok bağımlılık ve zorlu ama maliyetli! Tahta oynamak için enerjiyi geri kazanmak çok zaman alıyor.
çalışıyor iyi oyun ama gaz için uzun bekleme süresi
Cooking Tale - Yemek Oyunu - Android Için En Son Sürüm
Cooking Tale - Yemek Oyunu Android Oyununun son versiyonunu indirin. GAMEGOS tarafından sunuluyor : Şef Audrey'le dünya ... Airplane Chefs - Cooking Game.
UÇAK ŞEFLERİ - PİŞİRME.....
Gerçekten iyi oyun, ama bir şikayetim var. Bir tepsiye yanlış bir eşya koyduğunuzda, onu atmak zorundasınız. Bir şeyleri geri koyma yeteneğimiz olabilir mi? Gerçekten yardımcı olurdu. Yine de bu oyun harika, bağımlısı oldum.
Çok yavaş oyun, oyunu oynamak için yakıt yok. Oynamak istesek bile durmak zorundayız🙁 . onu kaldırmak istiyorum
Çooooook güzelllll
Oyun eğlencelidir. Giriş yaptığınızda veya aşamayı geçtiğinizde ücretsiz elmaslar var, ancak çok fazla ücretsiz elmas seçeneği yok. Gerçekten nefret ettiğim 1 şey bazı böcekler.. nasıl tetiklendiğinden emin değilim.. Londra uçuşunda, belki çayla ilgili bir şey.. Birkaç kez oyun donuyor ve atılıyorsun.. can sıkıcı kısım bazen dayanıklılığın yeniden doldurulması ve oynaması için çok uzun süre bekliyor, sonra yeniden giriş yapıyorsun ve tekrar .. 5 kez tekme alırsan dayanıklılığını boşa harcıyorsun, hiç oynayamazsın.. lütfen düzelt.
1 hdcdv yıldızı hak etmiyo çok kötü oyuna giremiyorum 15 dl bekleme diyo bekliyor açılmıyor buna bı bakım bulsunlar eubevicvvbsyvsosssnjdhdjdhdjdhdjdhdjdhdjdhdjdhd jb su sfidjsc hvjh d de eubevicvvbsyvssnicfdidjdciwdcwcnjdjdhdjdjdhdjdhd jb su sfidjsc hvjh d de eubevicvvbsyvssnjdjhdhdjdjdhjdjdhdjdjdh
Sunucu, özellikle tur devam ederken her zaman yanıt vermiyor durumuna geçer. Ayrıca araba çok küçük ve eşyalarla dolu, yiyecekleri tepsiye sürüklemek zor. En kötüsü.. Tepsiye yemek koyun... Ve geri alamazsınız.. Yapabileceğimiz tek şey, hepsini atmak.
Oyunu seviyorum ama çökmeye devam ediyor ve yakıtı alıyor. Yakıtın yenilenmesi için çok uzun. Mücevher almak için yeterli fırsat yok. Ben de ödemeyeceğim. Oynamayı severim ama bekleme süresi çok uzun... oyunu ne kadar sürdüreceğimden emin değilim.
BlueStacks 4'te Airplane Chefs'te lansman sırasında beyaz ekran için çözüm ... Siyah Ekran Hatası Çözümü (Epic Games Launcher Black Screen).
4.99⭐! Her oyun için tüm ⭐'leri almak biraz pahalıya mal oluyor!!!
Her şey için sadece dokunup tepsiyi yolcuya sürükleyebilsek harika olurdu. öğeleri sürüklemek zorunda kalma, ekrandaki her bir öğenin dokunmatik alanı sorununu, ince parmakları olan kişiler için bile çok küçük hale getiriyor. Sonunda o külçe grubunu kapmak için birkaç denemeye ihtiyacınız var ve ardından yolcu zaten yemekten vazgeçti. Çok sinir bozucu.