(Android/iOS) Tower Craft - Block Building fırıldaqçılar hamısını səhv salır
Feb 5, 2022 16:05:23 GMT -9
Post by bankverlighcouppi on Feb 5, 2022 16:05:23 GMT -9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar hamısını səhv salır ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft - Block Building 2022 version ▞▞▞
Bu oyunda siz sadəcə olaraq oyunda qalib gəlsəniz, bu oyunu daha da çətinləşdirə bilərsinizmi? Xahiş edirəm!!!!!
Çoxlu reklamlar, amma mən çətinlikləri çox bəyənirəm, plz reklamları aşağı salın
Gözəl oyun, lakin personajlar üçün reklamlara baxmaq zəhlətökəndir
Oyun cox gozeldi amma 300-cu mertebeden sonra nasazliqlar var .....bele de umud edirem qederleri aradan qaldirarsiz....əks halda oyun çox gözəl boş oyundur.....
Minecraft-ı köçürdülər sandıqlar Minecraftdakılarla eynidir və bir ender portalı var və mənim üçün çoxlu reklamlar var.
Vaaaay çox reklam var. Döşəmə tikmək? Elan. Nəsə təkmilləşdirilsin? Elan. Mükafat almaq? Elan. Təkmilləşdirmələr üçün olanları və reklam yerləşdirmələri OLMALIDIR. Bu oyunu oynamağa 15 dəqiqə sərf etdim və sözün əsl mənasında 11+ dəqiqə reklamlara baxdım.
Oyunum sıfırlandı və mən buludların üstündə idim.
Əgər vaxt itirmək istəyirsənsə və ya sadəcə əylənmək istəyirsənsə, bu, çox yaxşı bir oyundur, reklamlar çox deyil və blokların sadəcə yerə yıxıldığını izləmək çox məmnundur. Yaxşı oyun!
Bu reklamlar haqqında heyrətamiz idcdir Barmağımı iPad-də tuturam və irəliləyiş əldə edərkən yuxuya gedə bilirəm
Mən 2 ulduz verirəm, çünki bunu etmək çox istəyir, 3 daha sürətli və darıxdırıcıdırsa
Bus Robot Car War - Robot Game Стратегии inj
Hələ yükləməmişəm, amma gördüyüm araşdırmaya görə onu bəyənməliyəm. Beləliklə, 3 ulduz var, həmçinin, gözəl EA idman oyun arayışı, harada bir şey etmək reklam və ya pul tələb edir.
Bu əla oyundur, sakitləşmək lazım olanda onu oynayıram, çünki bu, məni məşğul edir, lakin az texniki xidmətdir, lakin bir anda o, yeməyi saymağı dayandırdı, ona görə də yalnız düz və ferma döşəmələri düzəldə bildim, bu mənim yeganə sorğumdur.
Coook Super Bir Oyun Bayildim Videoda Kullanicam Kanalimin Adi Unicorn Esmer Like Atinnnn@♡
yaxşı ki, bəyəndim və pis xəbərlər reklamdır, zəhmət olmasa oyunun reklamını götürün
Tower Craft-Jogo de Construção Estratégia gkxa
Bu oyunu bəyənirəm və çox gözəldir. Ancaq daha sürətli vurmağı tələb etmədən sizi məcbur etməsi xoşuma gəlmir. soruşa bilərsən?
Üçqat mükafat əldə etmək üçün reklamlara baxmaq təklifləri çoxdur və onlara baxmaqdan imtina etmək düyməsini sıxmaq çətindir. Bir neçə dəfə reklamları atlamağa cəhd etdim və yəqin ki, yanlış şeyə klikləmişəm, çünki o, hər halda onları göstərdi.
Bəyəndim amma yaxşı deyil, əlavə et düyməsini sıxmaq istəsəniz seçə bilərsiniz deyir, amma indi yox desəniz, hər halda sizi dəhşətli əlavə edin 🙁 zəhmət olmasa düzəldin
Çox şeyə görə 1 ulduzu tərk edirəm. Birinci. Bütün əlavələr əyləncənin çoxunu öldürür. Sonra bina çağırışı gəlir. 3× iddia etmək istəmədiyiniz zaman və sadəcə olaraq iddia reklamlarına basın. Həm də oyunun bir hissəsini bəyənirəm, burada u basın və qüllənin dibinə gedin və onun nə qədər yüksək olduğuna baxın
oyun çox yavaş, lakin əyləncəlidir, lakin bir növ tez darıxdırıcı olur
Boq kimidi
Çətinliklərdən bonuslar əldə etmək üçün hər dəfə reklamlara baxanda oyun çökməyə davam edir.
Bu oyun zəhmlidir, lakin çoxlu əlavələr var, ona görə də WiFi-ni çevirməliyəm, bəli və mən həmişə onu yenidən açmağı unutmuşam, bəli, amma zəhmli oyun dəli oldum, artıq trilyon pulum var və yalnız bir gündə əyləncəli oyunu endirmək üçün 200-cü mərtəbədəyəm o
Yaxşı idi, amma reklamlar hər 30 saniyədən bir baş verməyə başlayır
Bu, tamamilə Minecraft-ın sökülməsidir! Hətta birinin bu oyunu Mojang-a bildirməli olduğunu söylədiyi bir baxış gördüm. Bu rəyə istədiyinizi edin deyən bir cavab gəldi, lakin bu, minecraft kimi bir şey deyil! bu oyunu yükləməyin
Bu, həqiqətən əyləncəlidir! Ancaq mənim üçün 10-dan çox proqramınız olduqda, o, özünü bağlayır. Mən onu yenidən yükləməyə çalışdım, amma dərhal bağlandı.
O qədər əyləncəlidir, amma ilk qurma işlərini uzun müddət görürsən ki, əminəm ki, bunun ən azı iki gün çəkəcəyinə əminəm ki, düzəldə biləcəyiniz yeganə şey ilk quruluşdur.
Bu, çox darıxdırıcı bir yoldur, lakin insanların əylənməsi üçün hərəkətli oyun əlavə edin.
Hər şeydən əvvəl, bu, Minecraft-ın bir knock-off oyunudur. İkincisi, bu oyun həqiqətən darıxdırıcıdır 🥱🙄 çünki sizin etdiyiniz tək şey barmağınızı ekranda tutmaq və heç nə etməməkdir, mən sadəcə barmağımı ekranda tutmaqla vaxtımı sərf edəcəyəm, ona görə də buna 1 ulduz verəcəm amma bu 0 ulduz olsa daha yaxşı olar
100 Mərtəbə və ya başqa bir şey istəsəniz, 100Gems başa gələcək bir yeniləmə edə bilərsiniz.
Əla oyun, həqiqətən də, indi 526-cı mərtəbədə, demək olar ki, kosmosa çatıram, həm də bu, qülləni hər 5 mərtəbədən bir böyütmək üçün aya gedən qülləyə əlavə etmək istəyidir, bu əla oyundur ən yaxşı oyun 4 eva i loki bunu sevirəm oyun zəhmət olmasa daha bir neçə mərtəbə əlavə edin mən də əlavələrə nifrət edirəm amma əlavələrə toxunmuram amma bundan başqa ən yaxşı oyun 4 eva
Tower Craft - Block Building ስልት tmdf
Düşünürəm ki, oyunçu rejiminə keçib qüllənizin ətrafında gəzməyə icazə versəniz, daha əyləncəli olardı🙂
Zəhmət olmasa, Saxlama Tərəqqi Düyməsi əlavə edə bilərsiniz, çünki Mən Milad Bayramı üçün Yeni Telefon Almışam və Bütün Yaxşı Tərəqqilərimi İstəyirəm, Çünki Mən Çox Yüksək idim, Lütfən, Saxlama Tərəqqi Düyməsi əlavə edin. Mən yalnız bir ulduzu silirəm, çünki tərəqqini saxlamaq üçün heç bir seçim yoxdur.
Siz barmağınızı ekranda saxladığınız zaman qüllənin reklamlar arasında avtomatik yaratdığını izləmək istəyirsiniz ki, onu bir az daha sürətləndirsin, bu da döngədə ilişib qalan pis vibe musiqinin qulaq qətlinə çevrilməsinə səbəb olsun? O zaman bu oyun sizin üçündür! Ciddi olsa da, bu, Minecraft estetikası ilə reklam satmaq üçün bir oyundur. Sadəcə ötür.
Məcburi olmayan reklamları üç dollara aldım və indi bonuslar üçün reklamlara qoşula bilmirəm? İndi bir şey ortaya çıxarsa, davam etmək üçün oyunu bağlamalı və yenidən açmalıyam. Satınalmanı da bərpa etmək mümkün deyil. Sadəcə kiçik oğurluq kimi hiss olunur.
Ellllllllllaaaaaaaaaaaaa
Tower Craft - Block Building Strategiya mkg
Bu oyun yaxşıdır. Musiqi Dəhşətli deyil, amma əslində ən yaxşısı deyil. Bundan sonra hansı mərtəbəni korlamaq lazım olduğunu planlaşdırmaq əyləncəlidir. Əlbəttə ki, hər yerdə reklam var, amma AZAD OYUN Hər yerdə çox reklamlara rast gəlirəm, heç olmasa, bəzi oyunlardan fərqli olaraq bu oyunda onlar yoxdur. Beləliklə, ümumilikdə pis deyil.
Pis oyun Mən hətta proqramı aça bilmirəm. Bunu edəndə üç dəqiqə sonra məni qovdu.
Çox yaxşı konsepsiya və qrafika milyardlara çatdıqdan sonra həqiqətən yaxşıdır, çox monoy deyilsiniz
Bir az vaxt itirmək istəyirsinizsə, çox gözəldir, amma reklamlar hər yerdədir
Digər rəylərin nədən bəhs etdiyi barədə heç bir fikrim yoxdur. Reklamlar hər 60 saniyədən bir, yəni *TƏLİMATIN ilk hissəsi* reklam tərəfindən kəsildi. Ola bilsin ki, Minecraft-da heç vaxt uzağa getməmişəm, lakin bloklar yerinə düşdüyü üçün “barmağınızı basıb saxlayın”dan başqa heç bir göstəriş yoxdur. Nə etdiyimi niyə etdiyim aydın deyil. Funksional olaraq reklamlar və satışlarla dolu hərəkətli bir rəsm.
Tower Craft - Block Building სტრატეგია ugw