Post by bankverlighcouppi on Feb 5, 2022 16:20:24 GMT -9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато ресурсів ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Забагато реклами! Після кожної вашої дії є реклама. Якщо натерти сир, з’являється можливість подивитися рекламу. Розбиваємо яйце і відбувається те ж саме. Я не міг створити елемент без 6 спливаючих вікон. Я граю в багато ігор з рекламою, але це абсолютно смішно! Я навіть не закінчив перший пункт, як мене роздратувала вся реклама! Я видалив цю гру.
У грі важко керуватися, і коли я вперше відкрив програму, я навіть не міг нічого зробити для себе, і це просто безлад
Я люблю цю гру, але я не хочу продовжувати платити за рецепти, але якщо я не буду робити це знову і знову, це стає нудно
Це гідна гра і добре працює, але я повинен поставити пару зірок за занадто агресивну політику IAP. Здається, вони намагаються змусити вас зробити це. Подібні фактори роздратування можуть відштовхнути деяких. Одна справа — рекламувати їх у кутку, а інша справа — кожні кілька хвилин втирати ці IAP в обличчя.
Я люблю цю гру, і вона така проста і приємна, я її дуже люблю, мені подобається, але все одно я хочу більше кулінарних ігор, і я все ще люблю її, і це так добре для мене і така весела, а їжа, яку готую, виглядає чудово і смачно, але я хотів би, щоб я готував його в реальному житті.
Це була весела гра після покупки набору рецептів, але виявилося, що в ній немає хмарних збережень, тому я втратив усі рецепти, які купив після перевстановлення. Гігантська трата часу та грошей. Грати в цю гру, не даючи їм грошей, - це катування. Ви отримуєте невеликий вибір справді базових страв, і якщо ви хочете більше, ви подрібнюйте кожен день за випадковим рецептом, який можна використовувати кілька разів, перш ніж зникнути. І можна було б подумати, що Nintendo була б вище того, щоб розміщувати безкоштовну гру в рекламі, ніби це якась випадкова інді-компанія, але ні. Усе в цій грі ненавидить безкоштовних гравців, і якщо ви платите і не використовуєте їхню архаїчну систему переказу збереження, вам не буде жодної підтримки. Я вважаю цю гру єдиною гарною телефонною грою Nintendo, але вони мене добре обдурили.
Так нудно, чи могли б ви зробити це трохи простіше, але мені це нелегко, будь ласка, оновіть його та зробіть усі аксесуари безкоштовними 😯
Я грав у цю гру після того, як побачив, як JaidenAnimations швидкий запуск, і я ЛЮБЛЮ. ЦЕ. ГРА. Гра проста, гнучка для гравця, і без сумніву, коли мама сказала «Вау! Навіть краще, ніж мама!» Я сказав: «Краще мені бути краще, ніж тобі». Мені це дуже подобається на 100/100.
Збиває з пантелику. Просто хочеться приготувати щось... тут занадто багато варіантів. Також музика та звуки дуже дратують.
Я дійсно ненавиджу зараз бути набагато іншим, легше і весело грати. Мені це більше не подобається, тому що є занадто багато нових речей, які дійсно важко зрозуміти, а також у нього більше немає тієї атмосфери, що це раніше і було занадто багато оновлень, і я не грав у гру, а тепер, коли я повернувся грати в гру, мені вона більше не подобається через зміни, мені особисто подобається неоновлена версія
Мені подобається гра, але проблема, щоб відкрити інший рецепт, вам потрібен сигнал, вам також потрібно витратити монети мами на приготування їжі, чи можете ви, будь ласка, змусьте гру не використовувати сигнал.
Дивовижний! Я відчуваю, що я справді готую, коли граю Cooking Mama. Налаштування та сценарії гри, наприклад, кухня та спосіб приготування інгредієнтів, настільки реалістичні. Але є лише одна проблема. Де я можу зберегти свій прогрес. Там написано, що він дасть мені код лише для того, щоб я міг відновити свої дані, але я скинув гру і не бачив можливості розмістити цей код.
Непогано.
Б’юся об заклад, що коментарі кожної людини в APP GALLERY, PLAY STORE і APP STORE дратують цю гру. Б’юся об заклад, це подобається, тому що ця страшенна реклама. Але для мене це найкраще. Я порівняю це з Cooking Fever, Master Chef і Food Truck, які є додатками для приготування їжі. Купуйте спосіб, я люблю його❤️ багато рецептів для приготування!
Я люблю цю гру!!! Це викликає так багато спогадів, коли я грав у це на Nintendo 3DS, коли був маленьким!!! Ця гра не змінилася ні трохи, за винятком нового ресторану та ферми, які я дуже люблю і обожнюю!! Я рекомендую цю гру всім, хто любить готувати ігри та вчитися новому готувати!! ❤❤❤
Я АБСОЛЮТНО люблю, люблю, люблю цю гру, у неї так багато варіантів і така висока якість, що я однозначно рекомендую
😃😃😃😁😁😀😀
Занадто багато речей, які вказують і блимають на рекламу, як уже згадували інші. Рухи та темпи дуже швидкі, але я насолоджуюся приготуванням. Воно має потенціал.
Cooking Mama: Let's cook! Educatief mvf
Cooking Mama: Let's cook! Opetus ljl
Мені подобається версія DS, але це не так приємно, як ті. Він постійно з’являється з проханням купити рецепти або подивитися рекламу. Це нормально, але я швидко втратив інтерес. Міні-ігри по догляду за рослинами та тваринами повторюються. Міні-гра в ресторані також нудна. Вони були зроблені краще в інших програмах.
Цінуйте багато можливостей заробити монети, але деякі оголошення не показують повну рекламу, тому вийти з неї неможливо. Потрібно закрити всю гру та перезапустити, щоб вийти, що жахливо, якщо ви перебуваєте в кінці рецепта.
У цій грі є багато варіантів, я люблю це♡
ага!! Це було чудово, поки ти не зупинив мене від просування на 10 рівень. Тепер я перестану грати. Так розчаровує.
вааааууууу😲😲😲😎
Навіть після покупки ВСІХ покупок у програмі для мого маленького сина, гра все одно змушує його постійно дивитися рекламу з оманливими, блимаючими, великими кнопками «натисни тут». Це обман для маленьких дітей!
У цій грі потрібно більше робити, це весело, але те, що ви не можете розблокувати, пов’язано з тим, що у вас немає достатньої кількості, щоб купити розблокування або придбати певні частини гри чи завдання
занадто багато реклами занадто швидко пройшло не так, як оригінал
Crazy Diner: Cooking Game Estratégia xgmh
Це було добре? Мені було весело грати в неї деякий час, але ви дійсно можете зробити так багато. Ви можете грати в інші ігри лише протягом 15 хвилин, і це трохи сумно, тому що мені подобалося грати в них так само, як і головне готувати. Крім того, більшість рецептів знаходяться в платному доступі, тому це теж неприємність
Завантажується повільно та жахливо контролює декілька оголошень
Забагато реклами. Ви витратите більше часу на закриття спливаючих вікон, ніж на гру.
Я люблю це, я дійсно люблю. Але коли справа доходить до цього, і це відбувається блискавично, у мене паморочиться голова і я дуже розчаровується. Я маю на увазі, що графіка отримує 4 зірки. Тож якщо ви належите до тих людей, у яких часто занадто легко паморочиться голова або щось подібне, про що я описав, то не завантажуйте. Якщо ні, не соромтеся завантажувати. Творці, будь ласка, приходьте і виправте ці проблеми у своїй грі, будь ласка. Дякую, Алексіс Говард
Ніколи не доходив до приготування їжі тільки до сільського господарства. Я хотів готувати, а не забирати інгредієнти
Я любив це! Анімація була дуже плавною~ і графіка в грі була дуже гарною це також дуже захоплююче, а також гарна гра, у яку можна грати, коли ви просто валяєтесь у себе вдома чудово!!!!
Добре, мені не подобається ця гра. Я знаю, що це має бути милим і все, і я бачу, як це буде для багатьох людей, але для мене це занадто багато, це занадто на твоєму обличчі, і там занадто багато відбувається одночасно, тому я збираюся піти видаліть, на жаль, але я спробував!