Post by lodinockmardist on Feb 20, 2022 17:51:03 GMT -9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátor tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
celkom dobrá hra, len si želám, aby bolo získavanie mincí jednoduchšie.
Dobrá
Je to náročná hra. Ale teraz som dosiahol Arénu 18, hra mi neumožňuje ísť ďalej. Ťuknem na tlačidlo „pretekať“, obrazovka zhasne a je to! Navyše mi to nedovolí spojiť sa s Facebookom.
Helix Stack Jump: Fun Addicting Ball Puzzle פנאי lool
Bol som celkom hladký, ale ceny áut boli príliš vysoké, takže si to môžete vyladiť, aby to mohlo byť lacnejšie a je to celkom dobrá hra s dobrou grafikou
Táto hra sa veľmi ľahko učí a je veľmi návyková, ale za 100 dolárov si nemôžete kúpiť najlepšie auto :/
Race.io מירוצים euog
Príliš veľa nútených reklám! Po každých pretekoch sú reklamy! Mohla by to byť mierne zábavná hra, ale všetky reklamy ju ničia. Nestrácajte čas.
Naozaj sa mi páči táto hra, pretože mi nerobí problém a nemám žiadne sťažnosti, táto hra precvičí váš mozog v matematike, najmä uhloch
veľmi veľmi veľmi dobrá hra, ale reklamy by sa mali znížiť, reklama po každých pretekoch je príliš veľa
Táto hra je dobrá, ale problém je v **ADS** po každých pretekoch, či už zvolíte možnosť mince alebo možnosť odchodu, MUSÍTE SI VIDIEŤ REKLAMU. Toto je len dráždivé.
Hrám to už 1 rok, ale je to veľmi zaujímavé a náročné, keď sa nudím 😑 pomáha mi to upokojiť sa😎😎 😌😌
NAJLEPŠÍ
Race.io Perlumbaan olan
črevné hry
hra je v poriadku, ale je plná reklám a vyžaduje veľmi silné internetové pripojenie
skvelá hra nie je veľa reklám, ktoré môžete hodnotiť a získať lepšie autá, skúste to a bude sa vám to páčiť
pohode
Pekná hra!!! Nechápal som hrať túto hru! Ale teraz ma učí môj malý brat a chápem to
falošný multiplayer všetko npc, ale zábavná hra, hoci len falošný multiplayer ma núti dať 3 hviezdičky, už som na 3. mieste a v žiadnom prípade by som nemohol dostať prvé miesto v celej hre... začnite sa cítiť nudne, nie je zábava vyhrať celú hru
🚘Veľmi🚘 Dobrá 🚘Hra🚘 Je to tak dobrá hra že keby ste ma zobudili o 00:00 tak som si ju z radosti zahral je úžasná👍
Som rád a žiadam o pridanie ďalších áut a viac arén, ale táto hra je epická 👌
Race.io Трке bfp
Chvíľu trvalo, kým sa načítal, mal veľa reklám, trvalo to dlho, kým sa tam stiahlo toľko zlých vecí, že to neznášam
2 hviezdičky, pretože obsahuje veľa reklám, každý zápas, ktorý hráte, musíte vidieť, inak je hra najlepšia
Rebel Racing ponúka preteky so skvelou grafickou kvalitou a oficiálnymi licenciami áut. Dôkladne analyzujeme túto automobilovú hru pre Android.
Dobrá hra, ale aj keď si kúpite verziu Bez reklamy, z času na čas sa reklamy objavia
Je to ez hra
Môj najhorší problém je, že všetci hráči sú noobovia, pretože nevedia, ako prevrátiť svoje vozidlá a ja vždy vyhrávam. Je to príliš jednoduché a chcem naozaj ťažké preteky.
super hra..vdaka tvorcom..miloval som ju...ale je tam vela reklám...iba reklamy hodnotim len 3 hviezdami..
Naozaj zábavná závodná hra, ale... Je tam toľko 30 sekundových reklám, že to robí hru "únavnou"
hra je zábavným zabijakom času, ale keď si kúpite špičkové auto, už sa nemáte na čo tešiť.
Príliš veľa reklám. Reklama po každých 20 sekundových pretekoch a niekedy aj jedna navyše. Hneď po prvom spustení menu sa prehrala reklama
Rád by som dal tejto hre 5 hviezdičiek, ale je tu príliš veľa reklám. Po každej hre musíme pozerať reklamu. Bolo by skvelé, keby ste sa pokúsili v tomto zlepšiť, zvyšok je dobrý. Aj tak ži túto hru❤
Niekedy sa načíta a potom sa vaša obrazovka zmení na tmavomodrú, ale inak je to návyková hra!
Race the Traffic - BehApk
Reklamy! Všetky reklamy, aj keď ste na domovskej obrazovke. Po pretekoch sa dokonca pýta, či chcete viac reklám na zdvojnásobenie výhier.
Reklama pomáha takmer po každých pretekoch. Po niekoľkých sekundách ich môžete preskočiť. Chce to viac máp. Má zaplatené vyhrať mikrotransakcie, aby získal lepšie autá, ktoré by stáli stovky skutočných dolárov. Nie také dobré ako cyklistické preteky, ale jednoduchšie a jednoduchšie. Niektoré autá uviaznu na konci a stratíte tak preteky.
Myslím si, že táto recenzia by bola lepšia, keby som skontroloval jednu z tých nepoddajných reklám. Pretože som od nich dostal viac hry. Sú to ako 10-30 sekundové preteky, potom 30 sekundové až 2-minútové reklamy. Po každom, jednom, preteku. Som presvedčený, že ľudia, ktorí dali tejto hre 5 hviezdičiek, sú tí istí ľudia, ktorých hrám proti BOTS
Veľmi dobre
Je to veľmi zaujímavá rýchla hra. Spoiler časť je inzerovaná po skončení každých pretekov sa objaví reklama, ktorá je nudná a frustrujúca. Možno môžete mať reklamy, ale nie stále a nie dlhé. Opravte to. Ďakujem.
Úžasné, toto je dobré, pre mňa sú chyby reklám, takže prepnite svoj iPad alebo telefón do režimu v lietadle a potom si užite hru bez reklám
Skvelá hra. Ale je naozaj ťažké zohnať peniaze. Vývojári by to mali zjednodušiť
Je to dobrá hra, pretože vždy môžete poraziť toho druhého a čo je tam vždy, keď ho porazíte, ale nie sú tam žiadne reklamy, keď ste uprostred zápasu
Race.io Ötmə zkg