Post by lodinockmardist on Feb 20, 2022 18:14:50 GMT -9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dust Settle 3D - Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dust Settle 3D - Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод багато золота ▞▞▞
▞▞▞ Dust Settle 3D - Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Гарна графіка і складна гра
Після оновлення ця гра навіть не запускається. Я використовую Realme 2 Pro 8G RAM і 128G ROM.
క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్స్క్ xx క్ x ఢ్ క్స్క్క్స్క్స్క్ క్స్క్క్స్క్స్క్ 4 hf ఢ్ 4 డ్ 4 5 x ర్ క్ఱఁ x క్ క్స్క్స్క్స్క్స్క్ xxx
На даний момент надається лише 1 тип корабля! Щоб зробити речі більш захоплюючими, користувачеві слід надати більше космічних кораблів на вибір!
Гра запускається проте рівнею "порожній". Нема жодного супротивника. В результаті – тупик.
Кнопка "Збери x3" більше не працює, і я не можу збирати діаманти. Я перестану грати в цю гру, це дратує.
E, пор. Р
Грав довго, але потім якийсь баг чи що не заходить норм, коли будь ласка
Зрозумійте, коли слідуйща версія😉😉😉
Слова гри збігаються, і я не зміг отримати свій бонус
Чудова гра, яка викликає звикання, але багато реклами й досі реклама не працює весь час
Dust Settle 3D - Jeu d'arcade de tir spatial Arcade svk
Найкращий аркадний космічний шутер, але кораблів не так багато, додайте більше кораблів, а ворог занадто слабкий, це робить гру нудною, додайте сильнішого ворога, будь ласка
Насправді ця гра дуже хороша, я даю вам це, мінімальна реклама, плавне керування, мені подобається, але я думаю, що вам слід додати більше кораблів і більше оновлень😀
f😇🤣😌🤣🤣🤜👞👞👞🧢👞🌂
Hero Wars – Fantasy Battles भूमिका निभाना tbea
Супер-пупер гра. Немає реклами! Така чудова гра 😄
Za za sx in,ઝે એડ ક્સ, in ,,s,,,x in zaad,~x r u with, in z,, w
Реклама не завантажилася, і я не можу заробити золото за продовження гри
Остання обнова не працює
Дуже багато реклами...
Вася
Подивіться на це, що це таке і для чого він призначений. Цей час минає в найкращому вигляді. Ця гра весела, весела, весела.
Найкраща гра, незважаючи на проблему з рекламою 2X
Ні, брат, це крута гра Мій брат дав погану рецензію просто для жарту. Ця гра чудова і хороша для дітей Принаймні вони позбавляться великих ігор, таких як pubg
Я люблю цю гру, але на цьому вона закінчується, у неї лише 60 енергії, будь ласка, видаліть її, а п'ять енергії на 60 погано, зробіть її 200 на 5 енергії або 1 на 60 енергії, будь ласка, я не можу в неї грати, якщо ви злиті, як я сказав, або видаліть енергії
Нові оновлення мають деякі проблеми зі швидкістю пилу, будь ласка, перевірте, інакше хороша гра.
Хоча я кілька разів оновлюю свій основний корабель, він не надає мені як оновлення, тобто моєї основної потужності, так і щоденного оновлення, щоб отримати бонусні монети за оновлення. Будь ласка, виправте це, і я хотів би, щоб ви надали мені моє основне оновлення корабля з вашої бази даних. За моїми власними підрахунками, мій головний корабель зараз має бути на рівні 205...
Спочатку мені сподобалася гра, пізніше відео не завантажується і видно, що «відео завантажується». Я не користувався щоденним обертанням, і він недоступний, навіть якщо я не використовував обертання.
Примітивна гра з купою реклами, перегляд якої не завжди гарантує обіцяну винагороду. Та як "вбивалка часу" - най буде.
Привіт, я деякий час намагаюся робити покупки в іграх, і пише, що помилка не може здійснити покупку, але я приніс бути вперед, і у мене є гроші Google Play. Будь ласка, виправте
Нудно просто скоротити час
Неймовірно важко грати після останнього оновлення. Я застряг на рівні 244. Думаю про видалення. Раніше це була досить весела гра з розумним (необов’язковим, але суттєвим) втручанням в рекламу та зростаючою складністю.
Я не можу зібрати свої гроші. дай мені мої гроші, сучко
Дуже веселий і захоплюючий шутер!! Будь ласка, додайте різні кораблі, щоб розблокувати, дякую за гру.
з небажаною рекламою
Цікава гра
Dust Settle 3D - Galaxy Attack Árkádjátékok uay
Молодці
Крута ігрушка
Гра Бомба просто збігається з розумом заліпаю дуже багато емоцій, її і хочеш грати в неї дуже багато часу, щоб вона стала номером 1 буду кожен день грати Дякую, що зробили таку гру❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘 😘😘😘 І так я дівчина може заливати в таку гру порекомендували своїм друзям це також мали таку пору будемо з ним воювати і прокачувати кожен день
Bxh
Помилка... Я не можу дивитися рекламу після проходження одного рівня.. І екран чорніє і нічого не відповідає... Так жалюгідно
Весело й звикання
Що за афери. Переглядайте рекламу знову і знову і знову, щоб отримати мою 3-кратну винагороду, але нічого не відбувається. У підсумку отримайте 1x винагороду. Я зовсім розлючений.
Такий лаг для більших ворогів, сподіваюся, ви зменшите якість ефекту, щоб можна було грати, тому що я більше не можу рухатися взагалі 😓
Дуже гарна і захоплююча гра, і вона стає складною, коли ми підвищуємо рівень. Сподобалась гра.
Dust Settle 3D - Galaxy Attack Παιχνίδια arcade nrfx
Після оновлення цієї гри дуже важко очистити рівень..не очищено один рівень. І нам доводиться дивитися все більше і більше реклами. Не завантажуйте цю гру.